Artık her kentte, her ilçede hatta her mahallede gördüğümüz Bim Market iş başvurusu yapmak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Çoğunluğu genel başvuru olmak üzere, aşağıda Bim Marketleri'nde ki açık pozisyonlar ve nitelikleri bulunmakta eğer sizde başvurmak siterseniz formu doldurun elbet size ulaşacaklardır.
http://195.87.63.71/Customized/JobSearch...8&chk_dil=
Bim iş ilanları, bim iş başvurusu, bim iş başvuru form, bim iş ilan, bim iş alımı, bim mağazası iş başvurusu, bim market iş ilanı, bim market iş formu ile ilgili bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
Isletmeciler.org'un BİM ile uzaktan yakından alakası yoktur.
MEHMET AKLIFAZLA ben 5yıllık bogazıcı ve kiler marketlerin deposunda calişmiş deneyimli biri olarak bim kayseri merkez deponuzda calışmak istiyorum. TEL.05374088908 AD. DANİSMENT GAZİ MH. HENDEK SOK. NO 10 MELİKGAZİ KAYSERİ....GEREGİNİN YAPILMASİNİ ARZ EDERİM SAYGİLARİMLA..?
çalışmak istiyorum giresun bim markette ferdi gülsu 05469145245
merhaba, ben kdz ereğliden esalettin, yaklaşık 2yıl marketim aygünde reyon sorumlusu ve market şefliği yaptım, imam hatip lisesi mezunuyum, şirketinizde çalışmak istiyorum, 05454186070-03723190157 nolu telefonlardan bana ulaşabilirsiniz, teşekkürler
merhaba ben 2000 yılından bu yana market işletiyorum. Giresun merkez ve çevre ilçe şubelerinizden birinde çalışmak istiyorum(bulancak, piraziz) TEŞEKKÜR EDERİM ..BAYRAM YAPRAK TEL:532 209 08 55 -- 545 955 13 48 -- 314 45 77
ben mersinden kemal değirmenci mersinde bulunan şubelerinizden birinde çalışmak istiyorum
merhabalar ben rıza ergin 10 yıllık market tecrübem var tansaş tan kas,yerlik ve reyon vemanav elamanıolarak çalıştım şu an işsizim bim aş.de çalışmaktan gurur duyarım ad.aydınlı toki kon.tuzla aydınlı saygılarımla 5376140571
MERHABA BEN BURSADAN EMEL FİLİZ DAHA ÖNCE BİÇOK YERDE ÇALŞTIM AMA BİRSÜRE ARA VERDİM.BİM MARKETLER ZİNCİRLERİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM.CARREFUR EXPRES,,ŞAYPA MARKETLER ZİNCİRİ ÜLKER DE ÇALIŞTIM İŞ TECRÜBELERİM KASA,REYON,PASTANE ÇALIŞMAYI ÇOK SEVIYORUM ÖZELLIKLEDE BİM MARKET İÇİNDE HER BÖLÜMDE ÇALIŞTIRMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİLGİLERİMİN İNCELENMESİNDE SAYGIYLA ARZ EDERİM.
MERHABA BEN BURSADAN EMEL FİLİZ DAHA ÖNCE BİÇOK YERDE ÇALŞTIM AMA BİRSÜRE ARA VERDİM.BİM MARKETLER ZİNCİRLERİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM.CARREFUR EXPRES,,ŞAYPA MARKETLER ZİNCİRİ ÜLKER DE ÇALIŞTIM İŞ TECRÜBELERİM KASA,REYON,PASTANE ÇALIŞMAYI ÇOK SEVIYORUM ÖZELLIKLEDE BİM MARKET İÇİNDE HER BÖLÜMDE ÇALIŞTIRMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİLGİLERİMİN İNCELENMESİNDE SAYGIYLA ARZ EDERİM. 05448636291
(10-22-2009 05:38 PM)Ziyaretçi demiş ki [ -> ]MERHABA BEN BURSADAN EMEL FİLİZ DAHA ÖNCE BİÇOK YERDE ÇALŞTIM AMA BİRSÜRE ARA VERDİM.BİM MARKETLER ZİNCİRLERİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM.CARREFUR EXPRES,,ŞAYPA MARKETLER ZİNCİRİ ÜLKER DE ÇALIŞTIM İŞ TECRÜBELERİM KASA,REYON,PASTANE ÇALIŞMAYI ÇOK SEVIYORUM ÖZELLIKLEDE BİM MARKET İÇİNDE HER BÖLÜMDE ÇALIŞTIRMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİLGİLERİMİN İNCELENMESİNDE SAYGIYLA ARZ EDERİM.
MERHABA BEN BURSADAN EMEL FİLİZ DAHA ÖNCE BİÇOK YERDE ÇALŞTIM AMA BİRSÜRE ARA VERDİM.BİM MARKETLER ZİNCİRLERİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM.CARREFUR EXPRES,,ŞAYPA MARKETLER ZİNCİRİ ÜLKER DE ÇALIŞTIM İŞ TECRÜBELERİM KASA,REYON,PASTANE ÇALIŞMAYI ÇOK SEVIYORUM ÖZELLIKLEDE BİM MARKET İÇİNDE HER BÖLÜMDE ÇALIŞTIRMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİLGİLERİMİN İNCELENMESİNDE SAYGIYLA ARZ EDERİM. 05448636291
adım ekrem bim markette çalışmak istiyorum.düz lise mezunuyum.ehliyetim var.gsm:05435188929
adım ekrem bim markette çalışmak istiyorum.düz lise mezunuyum.ehliyetim var.gsm:05435188929 yaş 24
merhaba ben belkıs şen lise mezunuyum evliyim daha önce bir dershanede hademelik yaptım 23 yaşındayım osmaniyenin ilçesi olan düziçinde bulunan bim a.ş de çalışmak istiyorum bana 0541 673 7299 numaradan ulaşa bilirsiniz ve bana bu işi vereceginizden eminim çünkü, kendime güveniyorum.
merhaba ben belkıs şen lise mezunuyum evliyim daha önce bir dershanede hademelik yaptım 23 yaşındayım osmaniyenin ilçesi olan düziçinde bulunan bim a.ş de çalışmak istiyorum bana 0541 673 7299 numaradan ulaşa bilirsiniz ve bana bu işi vereceginizden eminim çünkü, kendime güveniyorum.