09-10-2011, 07:45 PM
2011-2012 Halk Eğitim Merkezleri öğretmenlik başvurusu için, bir il milli eğitim müdürlüğü tarafından HEM öğretmen alımı duyurusu yapılmış.
2011-2012 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Manisa Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurslarda görevlendirilmek üzere Usta Öğretici, Ücretli Öğretmen başvuruları 22.08.2011-16.09.2011 tarihleri arasında aşağıda belirtilen başvuru evraklarıyla birlikte Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yapılacaktır.
Şerafettin YEL
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI
1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2- Emeklilik Kimlik Kartı
3- Fiilen çalışan öğretmenin çalıştığı kurumdan görev almasında sakınca olmadığına dair yazı
USTA ÖĞRETİCİ EVRAKLARI
Başvuru İçin Gereken Evraklar
1- Diploma Fotokopisi
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- 1 Adet Fotoğraf
İşe Başlarken İstenen Belgeler
1- Sağlık Raporu
2- Sabıkasızlık Kaydı
3- Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)
Usta öğreticilik olarak geçen ilanda, Halk Eğitim Merkezi öğretmen maaşı ücretleri hakkında bilgi verilmemiş.
-> Sormak istediğiniz bir konu ya da söylemek istediğiniz birşey varsa, aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazılanlar anında yayınlanır.
2011-2012 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Manisa Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurslarda görevlendirilmek üzere Usta Öğretici, Ücretli Öğretmen başvuruları 22.08.2011-16.09.2011 tarihleri arasında aşağıda belirtilen başvuru evraklarıyla birlikte Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yapılacaktır.
Şerafettin YEL
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI
1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2- Emeklilik Kimlik Kartı
3- Fiilen çalışan öğretmenin çalıştığı kurumdan görev almasında sakınca olmadığına dair yazı
USTA ÖĞRETİCİ EVRAKLARI
Başvuru İçin Gereken Evraklar
1- Diploma Fotokopisi
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- 1 Adet Fotoğraf
İşe Başlarken İstenen Belgeler
1- Sağlık Raporu
2- Sabıkasızlık Kaydı
3- Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)
Usta öğreticilik olarak geçen ilanda, Halk Eğitim Merkezi öğretmen maaşı ücretleri hakkında bilgi verilmemiş.
-> Sormak istediğiniz bir konu ya da söylemek istediğiniz birşey varsa, aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazılanlar anında yayınlanır.