isletmeciler.org - işletme öğrencilerinin kantini

Tam Versiyon: Laptopu Monitöre Bağlama - Laptop Monitör Bağlantısı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
[Resim: 29boadf.png]

Laptop'un ekranını beğenmeyenler ya da dizüstü bilgisayarı olmasına rağmen hala alışamayanlar. Özellikle klavyede olur bu. Yaklaşık 6 yıldır notebook sahibi olmama rağmen hala klavyeye alışamamışımdır mesela ki son zamanlarda normal harici monitör kullanmak zorunda da kalıyorum. laptoplarda düzeltilemez ya da düzeltilmesi çok pahalı olan ekran kararması sorunundan dolayı. bu durumlarda ne yapıyoruz, masaüstü bilgisayarlada kullandığımız monitörleri (lcd, plazma ya da tüplü crt monitör olsun fark etmez...) laptopumuza bağlıyoruz.

Laptop monitöre nasıl bağlanır?
Harici monitörün bir fişini, çoklu prize bağlantı kablosunu ise sanki kasaya bağlıyormuş gibi, laptopun arkasındaki girişe takıyoruz. Bunu yaptıktan sonra laptop monitöre görüntü gelmiyor diyeceksiniz. O zaman da klavyeden Fn tuşu il birlikte F7'ye basın. Laptop ekran görüntüsü harici monitörünüze aktarılmış olacak. Bu kadar.
Yaklaşık 3 aydır bu şekilde kullanıyorum, çok da memnunum.

Kolay gelsin.

Ziyaretçi

gene çalışmadı
anlattıklarınızı ekranı kırılan laptopumla masa üstü pc'min ekranına aynen uyguladım fakat görüntüyü alamadım
F2 değil, F7 pardon yanlış yazmışım düzeltiyorum.
ben yine görüntü alamadım, acaba benim monitörün tüplü olmasından mı
Benimki de tüplü. Monitörde bir arıza olmasın? Yukarıdaki resimde görülen tüplü monitör, bana ait. Yukarıdaki resim benim çektiğim resim zaten.

Ziyaretçi

görüntü alamamanızın sebebi fn ve f7 değil fn ile monitöre bağlama tuşunu bulup ona basmanız lazım

Ziyaretçi

merhaba monitörün kablosunu kasaya bağlıyoruz gibi demişsiniz ya işte benim laptop un girişi farklı giriş yerinde yanlarda ıkı tane vidalama yerleri yok acaba baska kablo ıle mı bağlantı kurmaya çalışmalıyım
Nasıl farklı anlamadım? Monitör girişinin fotosunu çöekip eklerseniz, yardımcı olmaya çalışırım.

Ziyaretçi

kardeşim Şöyle soleyeyim sendeki bilgisayayar bendekının aynısı hatta mousen bile benımkı ile yanı kısacası farklı olan hiç bişe yok bende ay VESTEL düz 72 ekran tüpliye bağlıyorum fn + f7 basıyorm hiç bir değişiklik olmuyor neden ?
Sayfa: 1 2
Referans URL
diziler