isletmeciler.org - işletme öğrencilerinin kantini

Tam Versiyon: seminer ve sertifika
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
merhaba işletme bölümü ile ilgili sertifika almak isityorum ve seminerlere katılmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi acaba. bunları nasıl takip edebilirm veya nasıl öğrenebilirim.Huh
Hangi şehirdesin? Ankara mı?
ewet ankara
Ankara'da, Ankara Üniversitesi, TÜMATA ve Turist Rehberleri Birliği seminerler veriyor. İstersen buraları arayabilirsin. İlgini çeken seminerler olacaktır.
güzel seminerler olabilir ama ben daha çok kendi mesleğimle ilgili olan seminerleri tercih etmek istiyorum. sen eğer haberdar olursan bana haber verebilirsen sevinirim veya bunları öğrendiğin bi kaynak var mı?
Bunları daha önceden duymuştum evet haberim olursa yazarım ama Ankara ile ilgili pek fazla bilgi sahibi olamıyorum zira ben İzmirdeyim.
teşekkür ederim yinede. haberin olursa yazarsan sevinirim.
senin bu seminerleri takip ettiğin bi site falan var mı yoksa duyum mu bunlar.
Öyle bir site yok. Keşke olsa da yararlanabilsek.
merhaba bende yalova işletmeyi kazandım gercektende nasıl sertifika programlarını ve konferanslarını ögrenebiliriz ??
Yalova için biraz zor gibi. Sonuçta ufak bir şehir ama. İstanbul'da yararlanabilirsin haftasonları.
Sayfa: 1 2
Referans URL
diziler