isletmeciler.org - işletme öğrencilerinin kantini

Tam Versiyon: işletme öğrenimi ve staj yapmak istiyorum diyenler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Ben Bu sene İşletmeyi kazandım.Okurken Her sene staj yapma hakkımız var mıdır? Bide cv ye bu stajların olumlu bir etkisi oluyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Evet istersen her sene staj yapabilirsin tabii ki. Hatta bazı üniversitelerde zorunlu. Staj, üniversite öğreniminin belkemiğidir.
nilüfer staj konusunda biraz bilgi verebilirmisin bende bu sene kazandım staj yapmak istiyorum
Kayseri'de staj konusunda sıkıntı çekmezsin sanırım. Sanayi var Kayseri'de.
benim ilk yıl ingilizce hazırlık peki ne yapmam gerekiyo
Hazırlıkta staj yapmana gerek yok. Önünde uzun yıllar var zaten. Stajı da yazları yapmaya bak. Yazları zaman geçmez evde. Hem vakit geçirmiş hem de arada stajını tamamlamış olursun.
peki gidip şirketlere bizmi başvuru yapıyoruz yoksa okullara form yada benzeri basvuru belgelerimi gönderiyolar
İkisi de olur ama genelde öğrenci başvurur.
tamam çok teşekkür ederim

Feeniexnisk

Liberty Reserve Investment is is the premier online resource for online investment, risk management and advisory services to both institutional and individual investors across the globe. Information, articles and recommendations on HYIP or High Yield Investment Programs for the common investor looking for a high return on investment.
Sayfa: 1 2
Referans URL
diziler