Merhaba arkadaşlar,
LYS sonuçları açıklandı malum. Tercih denen sıkıntılı süreç başladı. Bu süreçte İşletme bölümü ile ilgili soruları olan arkadaşlara bu sayfada yardımcı olabiliriz. İşletme bölümü iş olanakları, dersleri, zorluk dereceleri v.s her konuda bu sayfaya sorularınızı yazarsanız, işletme öğrencileri olarak yanıt verebiliriz.
sizce bu yıl işletme böl. taban puan kaçtır
Taban puandan ziyade; sıralamanız önemli. TM-1 sıralamanız nedir?
Sabanci Yönetim Bilimleri'ni mi yoksa ODTÜ-İşletme bölümünü mü tercih etmeliyim sizce ?
merhaba
ben ingiliz edebiyatı bölümünde okuyorum,açıköğretimden işletme veya iktisat okumayı düşünüyorum.bu noktada kafamda bazı soru işaretleri var,yardımcı olursanız çok sevinirim.
işletme nedir, ne değildir, iktisattan farkı nedir?
iş olanakları nelerdir?
açıköğretimden okuduğumda(ingilizcemde olduğu için)ingilizce işletme veya ingilizce iktisat okuyan birine eşit olur muyum?
(07-30-2010 11:19 AM)tümdünya demiş ki [ -> ]merhaba
ben ingiliz edebiyatı bölümünde okuyorum,açıköğretimden işletme veya iktisat okumayı düşünüyorum.bu noktada kafamda bazı soru işaretleri var,yardımcı olursanız çok sevinirim.
işletme nedir, ne değildir, iktisattan farkı nedir?
iş olanakları nelerdir?
açıköğretimden okuduğumda(ingilizcemde olduğu için)ingilizce işletme veya ingilizce iktisat okuyan birine eşit olur muyum?
Olmazsın. İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Meslekî İngilizce çok farklıdır.
merhabalar tm 1 sıralamam 65.000 acaba hangi işletme fakültesini önerebilirsiniz?
şimdiden teşekkürler.
Sabanci Yönetim bilimleri mi ?
Odtü işletme mi ?
Lütfen yardım edin çok arada kaldım..Şimdiden çok teşekkürler..
Arkadaşlar bu çok göreceli şeyler. Yani bazı insan için yaşadığı şehir çok önemlidir bazıları için ise üniversite. Şimdi sıralama olsun ya da üniversite olsun bunlar kişiden kişiye değişebilen yavramlar. Sizden daha nicel sorular bekliyoruz.
merhaba ben gazi işletme okuyacağım ama benim için bilinçsiz bi karardı ve mezun olduktan sonra ki durumdan biraz çekiniyorum bunun için bir yandan da açık öğretimden bi bölümle desteklemek düşüncesindeyim ama kimisi uluslararası,kamu,maliye oku dio kimisi de insan kaynakları .. sizce ne ile desteklemek daha mantıklı ve bu bana bi yarar sağlar mı gerçekten ? cevaplarınız benim için çok önemli yardım edin lütfen=/
merhaba ben gazi işletme okuyacağım ama benim için bilinçsiz bi karardı ve mezun olduktan sonra ki durumdan biraz çekiniyorum bunun için bir yandan da açık öğretimden bi bölümle desteklemek düşüncesindeyim ama kimisi uluslararası,kamu,maliye oku dio kimisi de insan kaynakları .. sizce ne ile desteklemek daha mantıklı ve bu bana bi yarar sağlar mı gerçekten ? cevaplarınız benim için çok önemli yardım edin lütfen=/