isletmeciler.org - işletme öğrencilerinin kantini

Tam Versiyon: Türk Telekom İnternet (ADSL) Kapatma İşlemleri - Ttnet
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[Resim: ttnet.jpg]

Evet.. Türk Telekom yani TTnet Adsl hattımızı nasıl iptal ediyoruz Bilgilendireyim..

Öncelikle bağlı bulunduğumuz Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidiyoruz. ''Hizmet Sonlandırma'' işlemleri'ne kiosktan bir sıra fişi alıyoruz. Ortalama 1,5 saat oturup sıra gelmesini bekledikten sonra, yetkilinin yanına oturuyoruz. Ve o size bir form doldurtuyor. Formun ardından, Türk Telekom tahsilat gişelerine gidiyorsunuz, ödemeniz gereken bir meblağ var, kapatma ücreti ve diğer ücretler (ben 33 lira ödedim, aboneye göre değişiyor.) Ödeme işlemini yapıp, makbuzu aldıktan sonra, az önceki görevlinin yanına gelip, makbuzu teslim ettikten sonra, o günün sonunda internetiniz kesiliyor.

Bu kadar...
Dikkat edin;
Türk telekom internetinizi kapattık diyor ama kapatmıyor. Bende şu an öyle oldu. Neti kapatmama rağmen, bu ay için fatura gönderiyorlar. meğerse nete hala girilebiliyormuş. Eğer kapatma tarihinden itibaren 2-3 gün içerisinde net kesilmediyse hemen tekrar Türk Telekom'a gidin. Ve iptal ettirin. Yoksa bir güzel tekrar fatura ödersiniz.

Türk Telekom ile yapacağınız her işleme çok çok dikkat edin. Yoksa kendinizi faturalarla boğuşuyor halde bulabilirsiniz.

Ziyaretçi

yaa biz ttneti bır seneden berı kullanıoruz bılgılendırme veren beyden cvp ıstıorum bızden kapatma parası 150 lıra ıstemısler ne kadar bu kadar fazla
Big Grin Big Grin Big Grin

Ziyaretçi

ihalede türk telekomu savunanlar düşünsün dıgıturk türklerin elinde telekom ise arab ürdünlülerin elinde

Ziyaretçi

RE: Türk Telekom İnternet (ADSL) Kapatma İşlemleri - Ttnet
yaa biz ttneti bır seneden berı kullanıoruz bılgılendırme veren beyden cvp ıstıorum bızden kapatma parası 150 lıra ıstemısler ne kadar bu kadar fazla

çok sevgili arkadaşım, bu para modemin ücretidir 2 yıl dan önce ayrılırsan ayriyetten modem parası ödüyorsunuz bilgilendirme için teşekkürler

Ziyaretçi

Arkadaşlar bu adsl iptal işlemini interaktif yoldan halletme olanağı yokmu.?
Tabii ki yok.

Ziyaretçi

merhaba benim internetim 2 senelik ama daha sürem dolmadı ama sıkıştığım için kapatmak istiyorum ne yapmalıyım..
Kalan borçlarını ödeyip, kapatabilirsin.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL
diziler