isletmeciler.org - işletme öğrencilerinin kantini

Tam Versiyon: Yapı Kredi Bankası İş Başvurusu Formu - Yapı Kredi İnsan Kaynakları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[Resim: 397320080807071336727.jpg]

Çukurova Holding'den, Koç Holding'e geçen bir kaç yıl önce, ve değişimle beraber amblemi'ndeki leylek yerine koç gelen Yapı Kredi Bankası'nda çalışmak ister misiniz? Aşağıda Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları departmanının hazırlamış olduğu Yapı Kredi Bankası iş başvuru formu bulunmakta. Aşağıdaki sayfadan bu konu hakkında bilgi alabilir, Yapı Kredi iş başvurusu yapabilirsiniz isterseniz...

http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/insan_.../main.aspx

Isletmeciler.org'un YKB ile uzaktan yakından alakası yoktur. Sadece bilgi paylaşımı amacıyla bu konu açılmıştır.

Ziyaretçi

işci alımı varmı

Ziyaretçi

ELEMAN ALIMI VAR MI VARSA NASIL MURACAAT OLUNACAK
BİILEN VARSA YAZAR MI LUTFEN

Ziyaretçi

eleman alımı var mı diye sormuyorum çünkü olsa da beni almazsınız çünkü ben 2 yıllık bankacılık mezunuyum siz 4 yıllık biyoloji jeoloji vs bölümleri tercih edersiniz neden çünkü adamlar benden 2 yıl fazla okudu nede olsa laboratuarda banka muhasebesi gördüler kazılarda banka tarihini araştırdılar ne de çok şey biliyorlar beni neden alasınız ki işe ben neyim ki ne okudum boşuna gittim okula sizlerde bu adaletsiz düzenin yardımcılarısınız diyecek sözüm yok desemde duyan yok 4 yıl oku da ne okursan oku hiç bişey olamazsan bankacı olursun değil mi ama 4 yıl şart EĞİTİM ŞART!!!!!

Ziyaretçi

Üstteki arkadaşa katılmamak elde değil. Ayrıca asgari ücretle çalışabilmek için 4 yıl dirsek çürütüyoruz. Hayatımın en büyük hatası Üniversiteye gitmektir. Askerliği 10 ay fazla yapardım ama o 4 yıl içinde bir sanat öğrenirdim.
Meslek liseleri bunun için var zaten. E haklısınız. Onlar da haklı. Bankalar da. herkes tutturmuş üniversite, üniversite. Sizde biliyorsunuz üniversite okumayla iş bulunamayacağını? Ayrıca ben hiç görmedim Jeoloji Mühendisi ya da Biyoloji mezununun bankaya girdiğini. Jeoloji, Gıda, Metalurji, Orman v.s bunların hiç biri işe giremiyor. Girse de asgari ücretli işler.

Ayrıca hocem; 2 yıllık bankacılık mezunuyum diyorsun. Bu ülkede bir bankaya kaç tane işletme, iktisat, maliye bölümü öğrencisi düşüyor bir hesapla. Sen 2 yıllık Bankacılık mezunusun, benim 4 yıllık bankacılık ve finans bölümünden mezun olan arkadaşım var. Kaç yıldır işsiz. İş 2 ya da 4te değil maalesef.

Bunları söylüyorum; bende 5.sınıf öğrencisiyim. Bitirnce bende aynı durumda olup iş bulamayacam. farkındayım. Ama gerçeklerde bunlar. yapacak birşey yok.

Ziyaretçi

nolacak bizim bu halimiz ya...hiç bi banka bize iş vermiyorr!..!!...yaw dağdaki şerefsizlere bile devlet iş bulup yerleştiriyor devlet dairelerine,ben kendi caaanım ülkemde iş bulamıyorum..ben böle adalete küfür etmemmi yaaaa!!!!!!
kaderrrr bizeeeee güüülmüüyooorrrr elden birşeeeeyyyyyy gelmiyoo o o o ooorrrr anney aneey aneyyyy vırıııı vırııı vırıııı

Ziyaretçi

BEN ŞÜKRÜ ÇAĞLAR SİZİN BANKANIZLA YILLARDIR ÇALIŞMAKTAYIM FAKAT KREDİ KARTIMI İPTAL ETTİRMEME KARSLIK BANA YILLIK KULLANIM ÜCRETİ GÖNDERİLMİŞTİR BUNUNLA İLGİLİ BİLGİLENDİRİR SENİZ SEVİNİRİM AFYON DAN SAYGILAR

dilek kehyaoğlu

[/size][/align][/i]24 yaşındayım.Adana doğumluyum mersinde oturuyorum.evliyim.çocuk yok.lise mezunuyum.çobanoğlu.tic.mes.lisesinden mezunum.herhangi bünyede çalışabilirim

Ziyaretçi

selam YAPI KREDİ BANKASI benim adım TARIK soyadım KORKMAZ istanbul ümraniyede oturuyorum ve SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK KARTIM VAR ve bankanızda güvenilk görevlisi olaraktan çalışmak istiyorum ve buna minnettar kalırım saygılarımla ilginize teşekkürler cep:0539-656-93-67
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL
diziler