Türkiye'nin hemen hemen her kentinde bulunan, bilgisayar, cep telefonu, elektronik ve beyaz eşya mağazası, Teknosa Mağazaları'ndan çalışmak isterseniz, Teknosa İnsan Kaynakları'na ait bağlantıları aşağıda bulabilirsiniz. Teknosa iş başvurusu için, Teknosa öncelikle sizde üye olmanızı istiyor ondan sonra açık pozisyonlardan birisine başvurma imkanı sağlayabiliyor.
Teknosa iş başvurusu formu:
http://www.teknosa.com/WEB/KURUMSAL/HR/i...aklari.htm
Teknosa iş ilanları:
http://195.87.63.71/Customized/JobSearch...entid=8183
Isletmeciler.org'un Teknosa ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bilgi paylaşımı amacıyla bu konu açılmıştır.
Teknosada hemşire olarak çalışmak istiyorum. Böyle bir olanak varmıdır. yardımınızı rica ediyorum.yanıt vermeniz mümkünmü.teşekkür ederim.
MERABA BEN MURAT ARSLAN ANKARADA OTURUYOLUM 1984 DOGUMLUYUM LİSE MEZUNUYUM MAĞAZALARINIZDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM. DAHA ÖNCE MFA ELEKTRİK VE SOYKAN A.Ş DE ÇALIŞTIM BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMMARA
CEP 05064366028 EV 03123401729
slm ben mesut 25 yaşındayım askerligimi yaptım. ve meslegim muhasebe iş arıyorum. tel: 0537 561 65 03 anafarta_84@hotmail.com
meraba ben TUGÇE KARACAPINAR 1990 dogumluyum daha once sabancıya ait cafursa experes subesınde calısıyodum ve arkadslarımın tavsıyesıyle ve beyendıgım bır sektör oldugu icin ıs basvurunuzda bulunmak ıstedım ve sızle calısmak ısterım is formunu doldurdum ama egr bana ulasmak ıstersenız 212 568 10 16 ulasabırsınız yınede hersey ıcın tesekkur eder aramanızı beklıycem
MERHABA BEN FATMA NUR. 1989 DOĞUMLUYUM RİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. İSTANBUL MALTEPE'DE İKAMET ETMEKTEYİM. İSTANBUL MALTEPE'DE BULUNAN ŞUBELERİNİZDEN BİRİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM. GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA ARZ EDERİM. TEL. NO:0555 698 87 07
MRB BEN YASİN BİRCAN 1984 BURDUR DOĞUNLUYUM.ANTALYADA OTURUYORUM TEKNOSA AİLESİNİ BİR PERSONELİ OLMAK İSTİYORUM LİSE MEZUNUYUM.4 YIL KENDİ İŞİMİ İŞLETTİM.3 YIL BOYUNCA MARKETTE ŞARKÜTERİ REYON VE TEZGAHTARLIK YAPTIM.ANTALYA BAKLAVACI GÜLLÜOĞLUNDA GARSON VE TEZGAHTARLIK YAPTIM.TEL NOM.0541 942 71 05 SAYGILARIMLA.
merhaba ben sezgin antalyada yaşamaktayım teknosa ailesine bende katılmak istiiyorum artık 1,5 yıl kendime ait kantinde işletmecilik yaptım tekstil ve eğlence sektöründe de deneyimlerim oldu.şimdiden teşekkür eder ve aramanızı bekleyeceğimi belirtirim 532 7269413
slm ben engin hınıslıoğlu malatya
slm ben engin hınıslıoğlu malatyada oturuyorum evli 1 çocuğum var askerlik sorunum yok işe çok ihtiyacım var beni aramanızı önemle beklerim saygılar.05396735537
slm ben engin hınıslıoğlu 28 yaşındayımmalatyada oturuyorum evli 1 çocuğum var askerlik sorunum yok işe çok ihtiyacım var beni aramanızı önemle beklerim saygılar.05396735537
selam ben mehmet yüksek okul mezunuyum 25 yaşındayım sizlerle çalışmaktan gurur duyarım 05316606919 bekliyorum