isletmeciler.org - işletme öğrencilerinin kantini

Tam Versiyon: Hoşgeldim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
merhabalar,

AÖF(işletme)-SDÜ(history Wink) 4. Sınıf öğrencisiyim. Parayı severim, parayı seven insanları sevmem.

saygılarımlan..
Tarz adamıyım diyorsunuz yani? Peki bize biraz kendinizden bahseder misiniz? DD ile ilişkileriniz?
Kardeş rak müzik ile uğraşırım dinlerim, severim. ingiliz alternatif coldplay, muse, red hot chili peppers(nurdan fan) ile funk müzik dinlemeyi severim. bunların haricinde iyi kötü programlama bilgisine sahibim. bu kader.. dd konusuna gelince kişinin kase departmanında kalkış hissettim o yüzden kaldırdığımızı indiririz kardass diyip pek sallamıyom kendisini.
Garaj dd bir tarz adamıdır yalnız. Şekil man derler. Kahramanmaraş'ta alemciler sınıfında yer alır?
Garaj dd'yi tanımasak dediğin doğru diyecem amma tanımak önemli, 200 ml su bardağına, 30 ml vodka kattık 170 ml uludağ limonata, 2 bardaktan sonra sızdı. yorumu size bırakıyom, icraat bilindiği gibi 0?
Uçan dana diyorsunuz yani? Hmm..
yok havada karada sallayan DD, nilüfer hanım nerelisiniz?
Ben aslen Kars - Çobanlı - Hanım göbbeği köyündenim. Siz?
mardin - merkez, isterseniz kamerada görüşebiliriz?
Kameram henüz yok. Ama alırsanız beleşe, neden olmasın. Mardinliyim dediniz, asi misiniz?
Sayfa: 1 2 3
Referans URL
diziler