Arkadaşlar adalet 2. Sinifa geçtım. Bölüm kredılı sısteme geçtı. Ve artik yardimci kaynakta yok. Ders çalişma yöntemlerı ve kredılı sıstemın yenıkıklerini hep beraber paylaşarak öğrenelım. Var mi adalet okuyan?
kimse yok mu?
Ben de adalet okuyorum. Kaynağa gerek yok. Bölümümüz zaten çok basit. kitap bile vermelerine gerek yoktu bence.
nilüfer abartıosn bence

Neden abartıyorum gözde? Niye öyle dedin?
nilüfer arkadaşım doğru söylüyor bence de diğer diğer bölümlerle kıyasladığında oldukça kolay bölüm..ben tüm derslerimi verdim sadece İngilizce kaldı o da benim hatamdan dolayı girmedim çok uzak diye şuan oldukça pişmanım..elinde İngilizce ders notu olan arkadaşım var mı acaba..
işletme bölümü öğrencisiyim bu sene aöf adalet yazmayı düşünüyorum dgs de hukuga geçiş yaparsam kaçıncı sınıftan başlarım bilginiz varmı bu konuda
Herkes, adaletten hukuka geçmek istiyor. Koca Türkiye'de dikey geçişle 10-15 tane hukuk öğrencisi alıyor devlet üniversiteleri ama yüz bin tane adalet öğrencisi şimdiden hukukçu havalarına girmiş.

AÖF sınavı kuyruğunda ben savcılık düşünüyorum, avukatlık yapamam diye kendi aralarında konuşan türbanlı bir iki bayana kulak misafiri olmuştum, oradan geldi aklıma. Hani sınava girmişler, Türkiye'de ilk 15'e girip yerleşip mezun olmuşlar da savcılık düşünüyorlar. AÖF gibi bedava sanıyorlar DGS'yi.

15 kişi girmeye girecek de geri kalan 99985 kişi ne yapmayı düşünüyor onu merak ediyorum